Loading...
Menu

Το Κολλέγιο Ανατόλια Τιμά τους Υποστηρικτές του

 

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια πραγματοποίησε στις 5 Μαρτίου μια μεγάλη εκδήλωση για να τιμήσει τους υποστηρικτές του, με θέμα «Celebrating our Partnership in Education”. Μεταξύ αυτών αναγνωρίστηκαν οι Έφοροι του Σχολείου, οι Σύλλογοι Αποφοίτων Θεσσαλονίκης και Αθηνών και άλλοι Σύλλογοι και ιδιώτες οι οποίοι έχουν συμβάλει με κάθε τρόπο στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού, όπως είναι το Ανατόλια.


Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε για τη δωρεά του προς το σχολείου ο οργανισμός USAID (Office of American Schools and Hospitals Abroad ASHA), παρουσία της Γενικής Προξένου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Catherine Kay. Με τη σημαντική αυτή δωρεά αναβαθμίστηκε η τεχνολογική υποδομή του σχολείου και επανδρώθηκαν όλες οι αίθουσες με διαδραστικούς πίνακες τελευταίας τεχνολογίας.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προβολή ενός video με θέμα τo μοναδικό πρόγραμμα υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια το οποίο έχει χορηγήσει συνολικά πάνω από 1000 υποτροφίες.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead